Sedus-Logo

Sedus On Spot Cosy bezoekersstoel

Sedus On Spot Cosy bezoekersstoel

Sedus On Spot Cosy

Moderne werkomgevingen kennen vele uitvoeringen. Ze vervullen meer dan alleen puur functionele aspecten en richten zich tegelijkertijd op de behoeften van de medewerkers. Daarbij worden klassieke bureauwerkplekken door informele knooppunten, royale teamwerkplaatsen, flexibele middenzones en loungegebieden aangevuld.

De toekomst is gerieflijk en comfortabel vormgegeven – net als on spot cosy. Naast de standaard-oplossingen vormt de volledig gestoffeerde schaalstoel een optimaal alternatief voor besprekingssituaties en past dankzij zijn slanke uitvoering en compacte afmetingen ook aan vergadertafels.

Prijs vanaf € 506,66 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Meer dan comfortabel

Hier zit het comfort al in de naam: ”cosy” staat voor comfortabel zitten – ook tijdens een langere periode. Als volledig gestoffeerde schaalstoel straalt on spot cosy een aangenaam zitgevoel uit, gecombineerd met ergonomische eigenschappen. Daartoe behoren de zitkom, de afgeschuinde voorzijde evenals de hoge leuning en de geïntegreerde lendenwelving die de rug ondersteunt. De open vormgeving van de schaal maakt een royale bewegingsvrijheid naar links en naar rechts mogelijk. Zo gaat ontspannen achteroverleunen heel gemakkelijk, en wordt ook het rechtop zitten gestimuleerd – ideaal bijvoorbeeld in vergadersituaties.

Van eenvoudig tot chic

Of het nu voor het loungegebied of voor de besprekingsruimte is: on spot cosy kan passend voor de omgeving en geheel naar de persoonlijke wensen individueel worden vormgegeven. Daarbij zijn de combinatiemogelijkheden bijna grenzeloos. Naast buiten- en binnenschaal kan ook voor de zitkussens een eigen configuratie worden gekozen, de massieve houten en metalen poten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.