Sedus-Logo

Sedus Allright besprekings- en vergaderstoel

Sedus Allright besprekings- en vergaderstoel

Sedus Allright besprekings- en vergaderstoel

Allright heeft de potentie om een moderne klassieker te worden – niet alleen wat betreft design. Omdat hij universeel inzetbaar is en met andere meubels of stijlwerelden kan worden gecombineerd, past hij gewoon altijd – zelfs wanneer de inrichting of indeling van ruimten in de toekomst verandert. Dat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de planners die daardoor over meer flexibiliteit beschikken.

Prijs vanaf € 377,15 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Wat er ook gebeurt: it’s allright

Als vergaderstoel, voor bezoekers of bij het projectwerk: als echte alleskunner is allright universeel inzetbaar en past hij zich aan elke situatie aan. Met zijn doordachte concept past hij overal harmonisch bij en vormt zo elegante en ergonomische verbindingen.

De allrounder die zich aanpast. Ook aan hoge eisen

Allright is niet alleen een stoel voor alle taken maar ook voor alle optische wensen. Zo trekt het design de aandacht door buitengewone details, zoals bijvoorbeeld de uniforme materiaaldikte van zitting, rug en armleuningen, die de schaal een comfortabele flexibiliteit geeft en zorgt voor verfijnde lichtheid. Dat wordt aangevuld met talrijke uitrustingsmogelijkheden tot en met hoogwaardige lederen stoffering waarmee de allright stijlvast aan individuele wensen kan worden aangepast.