Sedus-Logo

Sedus Black Dot Air met 3D gebreide stoffering

Sedus Black Dot Air met 3D gebreide stoffering

Sedus Black Dot Air met 3D gebreide stoffering

Een klassieker die met de tijd meegaat

De nieuwe black dot air. Met zijn unieke verschijningsvorm en het bijzonder hoge zitcomfort behoort de black dot productfamilie al lang tot de Sedus-klassiekers. De nieuwe black dot air voegt zich hier naadloos in en laat zich daarbij zien als een innovatieve, nieuwe uitvoering van het markante design.

Black dot air scoort op het eerste gezicht met de nieuwe 3D gebreide stoffering AIR KNIT, dat een perfecte symbiose biedt van een aangenaam gevoelen een moderne uitstraling. Daarnaast overtuigt hij met alle gemakken die de black dot familie kenmerken. Daartoe behoren met name de flexibele ophanging van de rugleuning, die de rug daardoor ook ondersteunt bij draaiende en zijwaartse bewegingen.

Prijs vanaf € 757,16 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Goed design herkent men aan zijn details

Een concept dat design met ergonomie verbindt. Naast de nieuwe 3D gebreide stoffering AIR KNIT overtuigt black dot air met veel doordachte details, die een comfortabele zitbeleving mogelijk maken. Op de eerste plaats de bekende ophanging van de rugleuning die ervoor zorgt dat black dot air de gebruiker bij alle bewegingen in alle richtingen kan ondersteunen. Afgerond wordt deze zitbeleving door talrijke ergonomische functies, die een gezond en dynamisch zitten mogelijk maken.