Sedus-Logo

Sedus Black Dot Net bureaustoel met netbespanning

Sedus Black Dot Net bureaustoel met netbespanning

Sedus Black Dot Net bureaustoel met netbespanning

De Sedus Black Dot net bureaustoelen overtuigen door een individuele uitstraling, een uniek zitcomfort en een transparante membraanrugleuning. De beste basis voor motiverende kantoorwerelden waarin medewerkers graag en optimaal werken. Geheel conform Sedus Place 2.5 – de nieuwe kantoorcultuur van het productieve welzijn.

Het programma wordt aangevuld door comfortabele conferentie- en bezoekersstoelen in een uniform design. U kunt kiezen uit vierpoot- en sledemodellen. Zo kan de kantoorinrichting uniform en tegelijkertijd variabel worden vormgegeven.

Prijs vanaf € 817,44 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Klassiek comfortabele stoffering en transparante lichtheid

De geraffineerde stofferingstechniek en de eersteklas afwerking onderstrepen het hoogwaardige karakter van deze bureaustoelfamilie en dragen bij aan haar hoge levensduur. Sedus black dot net oogt dankzij het luchtige netmembraan in de rugleuning zeer slank en licht. De bespanning zorgt bovendien voor een optimale drukverdeling van het lichaamsgewicht. Ook het gepatenteerde Sedo-lift-mechaniek draagt bij aan het hoge zitcomfort. Hiermee kan de zithoogte eenvoudig, traploos en slijtagevrij worden ingesteld. Tegelijkertijd garandeert het Sedo-lift-mechaniek een zacht en aangenaam veren, onafhankelijk van de gekozen zithoogte.