Sedus-Logo

Sedus Early Bird bureaustoel met medium rugleuning

Sedus Early Bird bureaustoel met medium rugleuning

Sedus Early Bird bureaustoel met medium rugleuning

Wie lacht ’s morgens als eerste? Sedus Early Bird.

Design: Michael Kläsener

“Early Bird” is een bureaustoel die zijn opwachting maakt met perfecte techniek, superieure ergonomische en duurzame kwaliteit, talrijke uitrustingsvarianten en helder design. Het nieuwe similarmechaniek met zeer grote openingshoek van 32 graden permitteert de gebruiker een tot nu toe ongekend comfort. De schuifzitting kan 60 mm veranderd worden en in vier posities ingesteld worden.

Prijs vanaf € 921,98 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Pienter. Helder. Technisch uitontwikkeld

Zijn functionele kwaliteiten komen overeen met de open, evenwichtige vorm. early bird is een bureaustoel die zijn opwachting maakt met een doorontwikkelde techniek, ergonomische en duurzame kwaliteit en talrijke uitrustingsvarianten. Drie kruisvoetuitvoeringen, tien lederkleuren en meer dan 100 bekledingsstoffen: diversiteit is troef bij early bird. Oneindig veel mogelijkheden.

Rugleuning met geïntegreerde lendensteun

Early bird is de sympathieke uitvoering onder de bureaustoelen. Ontworpen door ontwerper Michael Kläsener biedt de kwalitatief hoogwaardige stoel eersteklas bewegingsvrijheid en ontspannen vriendelijkheid in elk kantoor en in elke vergadering. De rugleuning is leverbaar in twee uitvoeringen (520 of 590 mm) en past zo bij elke lichaamslengte. De in hoogte verstelbare lendensteun staat met een speelruimte van 100 mm garant voor optimaal zitten.