Sedus-Logo

Sedus Meet Chair barkruk met draadframe ongestoffeerd

Sedus Meet Chair barkruk met draadframe ongestoffeerd

Sedus Meet Chair barkruk met draadframe ongestoffeerd

Meet chair & table van Sedus zijn ontwikkeld om het samenkomen van mensen aangenaam en comfortabel te maken. Plekken van rust en ontspanning kenmerken ze door grafische eenvoud en pregnantie. Met uitgesproken mogelijkheden voor individuele vormgeving tekent u geschikte beelden voor bistro’s, pauzezones en kantines.

Prijs vanaf € 362,57 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Sedus meet chair barkruk

De aantrekkelijke meet chair barkrukken zijn leverbaar in twee uitvoeringen: als comfortabel sledeframe of als verfijnd draadframemodel. De houten schaal is er in kleur gebeitst, voorzien van robuuste laminaten, puur in fineer of als combinatie met zitting en rug gestoffeerd.

Sedus meet chair

Meet chair is leverbaar als aantrekkelijk vierpootmodel of als sierlijke stoel met draadframe voor het tijdelijke werk- of opleidingsplek. Voor de schalen is er keuze uit twee materialen:  onderhoudsvriendelijk polypropyleen of een gevormde houten schaal met een natuurlijke uitstraling. De zitschaal van polypropyleen is er in vijf verschillende kleuren. Zitkussens die als accessoire leverbaar zijn in vier kleuren bieden extra speelruimte in de vormgeving. De houten schaal is er in kleur gebeitst, voorzien van robuuste laminaten, puur in fineer of als combinatie met zitting en rug gestoffeerd.