Sedus-Logo

Sedus On Spot besprekings- en vergaderstoel

Sedus On Spot besprekings- en vergaderstoel

Sedus On Spot besprekings- en vergaderstoel

Compact en comfortabel

De beste ideeën ontstaan meestal daar waar mensen bijeenkomen en zich prettig voelen. Met Sedus on spot creëert u hier de juiste sfeer voor: zijn uitnodigende, behaaglijke design verbindt het ontspannen karakter van een lounge met productieve zitergonomie. Een concept dat de dialoogcultuur bevordert. Want steeds belangrijker worden tegenwoordig teamafdelingen, co-working-ruimtes en stiltewerkplekken – dus precies die plekken in de middenzone waarvoor on spot is ontwikkeld.

Prijs vanaf € 279,70 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Welkom thuis op kantoor

Concentratie of creativiteit? Efficiënt of ontspannen werken? Met on spot hoeft u niet meer te kiezen voor het een of het ander – hij combineert beide zaken. Bent u desondanks een besluitvaardig type? Prima: er is keuze uit vele verschillende uitvoeringen die alle individueel te configureren zijn.

Voor welke on spot u ook kiest

Het gerieflijke design oogt niet alleen goed, maar voelt ook goed. Voor voelbare ergonomie zorgen de schaal die het lichaam omsluit, de comfortabele armleuningvleugels en de lendenvoorwelving. Het resultaat: een comfortabele zitpositie die een perfect evenwicht biedt tussen een actieve en een ontspannen houding.