Sedus-Logo

Sedus Quarterback bureaustoel met netbespanning

Sedus Quarterback bureaustoel met netbespanning

Sedus Quarterback

Met de royale en elegante Sedus Quarterback introduceert Sedus een bureaustoel die veel ruimte biedt voor productief welzijn. De zeer hoge rugleuning zorgt voor solide ondersteuning en biedt in iedere positie ergonomisch geconcentreerd werken mogelijk. Ook zijn er allerlei uitrustings- en kleurvarianten met diverse accenten mogelijk die voor iedereen te personaliseren zijn.

Prijs vanaf € 549,98 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Hoog comfort

Ten eerste verenigt de Sedus quarterback tijdloos design met een perfecte ergonomie. Ten tweede onderstrepen de naar voren gestrekte armleuningen de elegante lijn en benadrukken het hoge zitcomfort. Een kwaliteit die is aangevuld met doordachte techniek en individuele aanpassingsmogelijkheden. Rechtop en geconcentreerd werken of gewoon eens ontspannen achteroverleunen? Met de Sedus quarterback bureaustoel kan het allebei. Dankzij de zeer hoge rugleuning biedt de quarterback in iedere positie optimale ondersteuning. En dat onafhankelijk van de lichaamslengte. Met een zitdiepte van 380 mm en een zitdiepte verstelling van wel 60 mm zorgt De Sedus quarterback ervoor dat de dijbenen optimaal worden ondersteund. Tegelijkertijd is de zithelling vier graden verstelbaar, waarmee een licht naar voren gekantelde zitpositie mogelijk is, afgestemd op de persoonlijke behoeften.

Rugleuning met membraanbespanning

Het nieuwe membraanbespanning laat bovendien licht doorschijnen, werkt open in de ruimte en beschermt de rug van de gebruiker toch tegen storende blikken. De slim-stoffering accentueert de dynamische lijnvoering van de quarterback en laat zien dat hoog zitcomfort geen kwestie van dikte van de stoffering is. In deze uitvoering biedt de Sedus quarterback het complete comfort van een gestoffeerd model, waarbij het geïntegreerde membraan een zeer slanke uiterlijk heeft. Ten slotte is de netbespanning in zeven frisse bekledingskleuren leverbaar: oranje, licht groen, petrol, lichtgrijs, antraciet, rood en zwart.

Levering

Optioneel wordt Sedus quarterback deels gemonteerd geleverd. Er is dan slechts 50% van het gebruikelijke transportformaat nodig. Dat zorgt niet alleen voor geringere transportkosten, maar ook voor minder CO2-emissies. De ontvanger kan de bestanddelen zelf zonder gereedschap monteren. Wie kiest voor de Sedus quarterback, verbetert daarmee ook zijn eigen ecologische balans.

Modelkleur

De quarterback bureaustoel is ook in modelkleur / kunststofdelen wit leverbaar, er zijn ook meerdere configuraties mogelijk zoals andere stofferingen, stoffen rug, kleur voet, soort armleuningen neem contact met ons op voor deze persoonlijke configuraties.