Sedus-Logo

Sedus Se:Desk Home

Sedus Se:Desk Home

Sedus Se:Desk Home

In hoogte verstelbare bureautafel voor het thuiskantoor

De elektrisch in hoogte verstelbare tafel volgt de werkhoogte van de gebruiker en biedt zodoende het beste ergonomische comfort – ongeacht of men zit of staat. Dankzij zijn compacte afmetingen past de tafel in elke ruimte en biedt tegelijkertijd voldoende plaats voor een grotere technische uitrusting. Het geïntegreerde aflegblad als tweede niveau is bij uitstek geschikt om bijv. een extra beeldscherm te plaatsen.

Prijs vanaf € 1171,62 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

De juiste houding in het thuiskantoor

Ergonomisch meubilair zorgt voor het verschil, want met name bij zittende werkzaamheden is het belangrijk dat het lichaam geen schade ondervindt door verkeerde houdingen. Aangevuld met een comfortabele en goede stoel wordt se:desk home tot een handige werkplek in het thuiskantoor.

Intuïtief bedieningselement

De bediening van de hoogteverstelling gebeurt via een omhoog/omlaag-bedieningselement, dat gebruikersvriendelijk rechts- of linksvoor onder het tafelblad is bevestigd. De hoogwaardige techniek maakt een nauwkeurige verstelling mogelijk en zorgt ook in de bovenste tafelpositie voor een perfecte stabiliteit.

Zichtschot met geïntegreerd aflegblad

Het zichtschot is vervaardigd van PET-vilt. Het aflegblad daarin kan worden belast tot 7,5 kg en dient als decoratief element of aflegvlak voor de laptop. Een uitsparing voor een kabelgeleiding evenals een kabeldoorvoer die in het PET-vilt is gestanst, maakt een eenvoudige bedrading van de werkplek mogelijk.

Designkenmerken

De bureautafel voor het thuiskantoor wordt gekenmerkt door licht design, heldere lijnen en modernste materialen. Het afgeronde tafelblad en het zichtschot van duurzaam PET-vilt onderstrepen het gerieflijke karakter.