Sedus-Logo

Sedus Se:Do bezoekers- en conferentiestoel

Sedus Se:Do bezoekers- en conferentiestoel

Sedus Se:Do bezoekers- en conferentiestoel

Licht en universeel qua ontwerp

De onafhankelijke en decente uitstraling van se:do is ook aanwezig in de  bezoekersstoel, zodat hij zich eenvoudig laat integreren in kantoor-, opleidings- en wachtruimten. Daarbij voldoet hij precies aan de eisen die aan hem worden gesteld: met design en kwaliteit die toekomstbestendig overtuigen  en ook aanpassingen en reorganisaties van de omgeving probleemloos doorstaan. Want de se:do bezoekersstoel is er als vierpoot of als sledemodel en  kan optioneel met of zonder armleuningen worden geconfigureerd. Passend bij de bureaustoel kunnen de rugleuningen van de bezoekersstoelen worden voorzien van een comfortabele stoffering of een licht membraan.

Prijs vanaf € 249,57  (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Combineerbaar comfort

Se:do kan individueel worden vormgegeven, passend bij de omgeving en geheel naar persoonlijke wensen. Daarbij zijn de combinatiemogelijkheden bijna grenzeloos. Naast stoffering en membraan kan tevens de kleur van de zitting en het frame worden gekozen.

Eenvoudig passend vormgegeven

Een harmonieuze werkomgeving draagt in belangrijke mate bij tot het welzijn en de productiviteit. Een doordachte inrichting, aangename stof- en materiaalcombinaties, evenals de keuze van de kleuraccenten hebben een essentiële bijdrage. Ongeacht of het Smart Balance, Soft Being, Urban Living of Multi Creation is – voor elk van deze kleurenwerelden kunnen ook de se:do producten op geschikte wijze worden aangepast.