Sedus-Logo

Sedus Se:Flex besprekings-, seminar en vergaderstoel

Sedus Se:Flex besprekings-, seminar en vergaderstoel

Sedus Se:Flex bureau- en bezoekersstoel voor veelzijdige werkgebieden

Universeel in het gebruik

Besprekingsruimten, lounge- of wachtruimten: de bezoekersstoel zorgt voor lichtheid, kan  uitstekend worden gecombineerd met andere meubels en vervult precies de verwachtingen  die aan hem gesteld worden. Net als de bureaustoel biedt ook de se:flex bezoekersstoel  een ergonomische zitbeleving: het zitvlak maakt een optimale drukverdeling mogelijk, de  rugleuning is concaaf gevormd en voorzien van een lendenwelving.

Prijs vanaf € 258,98 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Gewoon welkom voelen

Dankzij de veelzijdige vormgevingsmogelijkheden is de se:flex bezoekersstoel universeel en flexibel inzetbaar. Aan de hand van persoonlijke voorkeuren kan worden gekozen tussen een vierpootvariant en een sledemodel, zowel met als zonder armleuningen. Er is bovendien keuzevrijheid in frame-, onderstelkleur, netmembraan en Slim-stoffering. Ongeacht in welke variant de bezoekersstoel uitgevoerd is: hij heet iedereen van harte welkom.

Om het vierpootmodel ruimtebesparend op te bergen, kan hij tot vijf stuks worden gestapeld. Optioneel is daarbij ook een transportkar leverbaar.

Net zo veelzijdig als zijn omgeving

Een harmonieuze werkomgeving draagt in belangrijke mate bij tot het welzijn  en de productiviteit. Een doordachte inrichting, aangename stof- en materiaal- combinaties, evenals de keuze van de kleuraccenten hebben een essentiële  bijdrage. Ongeacht of het Smart Balance, Soft Being, Urban Living of Multi  Creation is – voor elk van deze kleurenwerelden kunnen ook de se:flex bureau-  en bezoekersstoelen op geschikte wijze worden aangepast.