Sedus-Logo

Sedus Se:Flex bureaustoel met gestoffeerde rugleuning

Sedus Se:Flex bureaustoel met gestoffeerde rugleuning

Sedus Se:Flex bureaustoel met gestoffeerde rugleuning

Pas uw bewegingsvrijheid aan op uw wensen.

Het is de Se:Flex niet aan te zien over hoeveel doordachte techniek hij beschikt. Aangenaam zichtbaar zijn daarentegen de lichte en vloeiende vormen die hem een dynamische uitstraling verlenen. Bij de uitrustings- en kleurvarianten laat de Se:Flex net zo’n duidelijke lijn zien als in de designtaal en voegt zich daarmee in elke moderne kantooromgeving.

Rugcomfort met stoffering.

De Se:Flex biedt elke gebruiker een ergonomische zitbeleving, waaraan het aangename netmembraan van de rugleuning bijdraagt. Met een slanke en tegelijkertijd comfortabele Slim-stoffering, die perfect harmonieert met de vormentaal, kan deze beleving nog verder worden verhoogd. Netmembraan en Slim-stoffering zijn bovendien leverbaar in aantrekkelijke kleuren,
waarmee de Se:Flex kan worden geïndividualiseerd.

Prijs vanaf € 648,87 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Zelfinstellende bureaustoel voor wisselwerkplekken

Waar wisselwerkplekken de overhand hebben, mag se:flex niet ontbreken. Want dankzij de Want dankzij zijn intelligente gewichtsautomaat stelt hij zich automatisch in op de meest uiteenlopende gebruikers. Tegelijkertijd kan de rugleuning elke beweging van de gebruiker volgen en maakt daardoor de grootst mogelijke bewegingsvrijheiden een gezond zitten in alle posities mogelijk.

Net zo veelzijdig als zijn gebruikers

Pas uw bewegingsvrijheid aan op uw wensen. Het is de se:flex niet aan te zien over hoeveel doordachte techniek hij beschikt. Aangenaam zichtbaar zijn daarentegen de lichte en vloeiende vormen die hem een dynamische uitstraling verlenen. Bij de uitrustings- en kleurvarianten laat se:flex net zo’n duidelijke lijn zien als in de designtaal en voegt zich daarmee in elke moderne kantooromgeving.