Sedus-Logo

Sedus Se:Joy easy office- en vergaderdraaistoel

Sedus Se:Joy easy office- en vergaderdraaistoel

Sedus Se:Joy easy office- en vergaderdraaistoel

Compact en comfortabel

Terwijl werk vroeger een emotieloze kostwinning was, wordt het tegenwoordig steeds meer een zinvol onderdeel van het leven, waarbij het plezier aan het werken een grote betekenis heeft. De verandering van het kantoor naar een vertrek, dat ruimte biedt voor zelfontplooiing, weerspiegelt deze ontwikkeling en resulteert in licht bevallige designs zoals Sedus se:joy. Met een moderne vormentaal, een aangenaam zitcomfort en intuïtieve functionaliteit is hij geschikt voor alle kantoorsegmenten, waarin beweging aan de orde van de dag is – hetzij vergaderruimten, zones voor tijdelijk projectwerk of thuiskantoren. se:joy is gewoon leuk – niet in de laatste plaats vanwege de gunstige prijsprestatieverhouding.

Prijs vanaf € 452,30 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Maakt het iedereen naar de zin en is desondanks geen compromis

Waar de meest uiteenlopende gebruikers elkaar afwisselen, is zitcomfort een bijzondere uitdaging. Tenslotte lopen de voorkeuren uiteen en elke gebruiker – hetzij groot, klein, slank of fors – wil meteen comfortabel zitten. In vergaderruimten of bij touchdownwerkplekken is er bovendien niet veel tijd om de juiste zitpositie uitvoerig in te stellen. Hier staan heel andere zaken op de agenda en het moet gewoon meteen passen. Voorwaarden, waaronder se:joy zijn sterke punten met plezier laat zien. Want hij biedt ergonomisch zitcomfort vanaf het eerste moment – voor iedereen.

Meer thuis, minder kantoor

Voor steeds meer mensen is het thuiskantoor een vast onderdeel van de werkomgeving – hetzij als aanvulling op de bureautafel in kantoor of als hoofdwerkplek. Hoe vaak het thuiskantoor gebruikt wordt, loopt uiteen. Bij de inrichting daarentegen bestaat een onmiskenbare trend. Die moet in eerste instantie aantrekkelijk zijn en bij de persoonlijke stijl passen, die binnen de eigen vier muren heel belangrijk is. Een zaak voor se:joy, die met name een ding is: een moderne bureaustoel, waarmee men ook graag thuis gezien wil worden.