Sedus-Logo

Sedus Se:Lab Board – draagbare whiteboards

Sedus Se:Lab Board – draagbare whiteboards

Sedus Se:Lab Board – draagbare whiteboards

Oplossingen voor agile working

Se:lab boards zijn lichte, draagbare whiteboards die overal  mee naartoe kunnen worden genomen en zo beweeglijk werken  bevorderen. Ze kunnen aan beide zijden worden beschreven, zijn magnetisch en optimaal geschikt voor plaknotities.  Leverbaar in twee afmetingen kunnen se:lab boards worden gebruikt voor werkplek, workshops of spontane bijeenkomsten.

Prijs vanaf € 222,69 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

De naam verraadt al dat de benaderingswijzen zijn afgeleid van de taken uit het laboratorium. Zoals daar feiten worden geanalyseerd, omstandigheden worden onderzocht en oplossingen worden afgeleid, zo werkt ook se:lab. Of het nu gaat om workshops waarin flexibel meubilair nodig is, of spontane ontmoetingen die profiteren van het gebruik van een mobiele inrichting, se:lab biedt extra mogelijkheden en is op elk moment gereed  voor gebruik.

Ontwerpkenmerken

De se:lab producten volgen een moderne, harmonieuze designtaal met herkenningswaarde. Zo kunnen  alle componenten individueel worden samengesteld en bieden ze een grote vormgevingsvrijheid.  Met de lichte constructie, de uitrusting met wielen en verdere details werkt de bediening intuïtief  en onafhankelijk van de locatie. se:lab kan daarbij ook eenvoudig met andere Sedus-producten worden  gecombineerd, bijvoorbeeld de stahulp se:fit of de bureaustoel se:motion.