Sedus-Logo

Sedus Se:Lab Caddy

Sedus Se:Lab Caddy

Sedus Se:Lab Caddy – transportkar

Oplossingen voor agile working

Se:lab caddy ondersteunt de ontwikkeling van ideeën en de mogelijkheid om  deze met anderen te delen – ongeacht waar in de onderneming wordt gewerkt.  Als transportkar biedt hij bovendien de mogelijkheid om tot tien se:lab boards op te nemen of er kan een grote whiteboard aan beiden zijden buiten staand worden vastgezet om er direct op te kunnen werken.

Prijs vanaf € 805,46 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

De naam verraadt al dat de benaderingswijzen zijn afgeleid van de taken uit het laboratorium. Zoals daar feiten worden geanalyseerd, omstandigheden worden onderzocht en oplossingen worden afgeleid, zo werkt ook se:lab. Of het nu gaat om workshops waarin flexibel meubilair nodig is, of spontane ontmoetingen die profiteren van het gebruik van een mobiele inrichting, se:lab biedt extra mogelijkheden en is op elk moment gereed  voor gebruik.

Ontwerpkenmerken

De se:lab producten volgen een moderne, harmonieuze designtaal met herkenningswaarde. Zo kunnen  alle componenten individueel worden samengesteld en bieden ze een grote vormgevingsvrijheid.  Met de lichte constructie, de uitrusting met wielen en verdere details werkt de bediening intuïtief  en onafhankelijk van de locatie. se:lab kan daarbij ook eenvoudig met andere Sedus-producten worden  gecombineerd, bijvoorbeeld de stahulp se:fit of de bureaustoel se:motion.