Sedus-Logo

Sedus Se:Lab E-Desk

Sedus Se:Lab E-Desk

Sedus Se:Lab e-desk

Elektromotorisch verstelbare werkplek

Als een in hoogte verstelbare werkplek biedt se:lab e-desk pragmatische oplossingsideeën en richt zich op de verandering van de houding van  zitten in staan en omgekeerd. Dankzij zijn vormentaal en de ronde poten kan de tafel op harmonieuze wijze worden gecombineerd met andere se:lab-producten.

Prijs vanaf € 829,15 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Ontwerpkenmerken

De se:lab producten volgen een moderne, harmonieuze designtaal met herkenningswaarde. Zo kunnen  alle componenten individueel worden samengesteld en bieden ze een grote vormgevingsvrijheid.  Met de lichte constructie, de uitrusting met wielen en verdere details werkt de bediening intuïtief  en onafhankelijk van de locatie. se:lab kan daarbij ook eenvoudig met andere Sedus-producten worden  gecombineerd, bijvoorbeeld de stahulp se:fit of de bureaustoel se:motion.

Kleurrijk en individueel

Frames in klassiek zwart of modieus fjordgroen, oppervlakken in helder wit  of eiken: voor de se:lab producten is er keuze uit verschillende kleuren en combinaties, die geheel naar wens en toepassingsbereik kunnen worden samengesteld. Ongeacht of het Smart Balance, Soft Being, Urban Living of Multi  Creation is – voor elk van deze kleurenwerelden kunnen ook de se:lab producten  op geschikte wijze worden aangepast.