Sedus-Logo

Sedus Se:Lab Hopper kruk en stahulp

Sedus Se:Lab Hopper kruk en stahulp

Sedus Se:Lab Hopper kruk en stahulp

Oplossingen voor agile working

Se:lab hopper is de ideale aanvulling voor workshops, projectbijeenkomsten of beweeglijke werksituaties, want dit zitmeubel stimuleert spontaniteit en interactie met een aangename  hoogte van 690 mm. De zitbok is mobiel en wendbaar in gebruik. Als hij niet wordt gebruikt, kan hij ruimtebesparend worden gestapeld of in elkaar worden geschoven.

De naam verraadt al dat de benaderingswijzen zijn afgeleid van de taken uit het laboratorium. Zoals daar feiten worden geanalyseerd, omstandigheden worden onderzocht en oplossingen worden afgeleid, zo werkt ook se:lab. Of het nu gaat om workshops waarin flexibel meubilair nodig is, of spontane ontmoetingen die profiteren van het gebruik van een mobiele inrichting, se:lab biedt extra mogelijkheden en is op elk moment gereed  voor gebruik.

Prijs vanaf € 248,62 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Ontwerpkenmerken

De se:lab producten volgen een moderne, harmonieuze designtaal met herkenningswaarde. Zo kunnen  alle componenten individueel worden samengesteld en bieden ze een grote vormgevingsvrijheid.  Met de lichte constructie, de uitrusting met wielen en verdere details werkt de bediening intuïtief  en onafhankelijk van de locatie. se:lab kan daarbij ook eenvoudig met andere Sedus-producten worden  gecombineerd, bijvoorbeeld de stahulp se:fit of de bureaustoel se:motion.