Sedus-Logo

Sedus Se:Lab Rack

Sedus Se:Lab Rack

Sedus Se:Lab Mobiele boardhouder

Oplossingen voor agile working

Creatieve denkers gebruiken se:lab rack voor work-shops, beweeglijke bijeenkomsten en teamwork. Uitgerust met se:lab board is er veel oppervlak beschikbaar voor creatieve processen en beweeglijk werken. Dankzij de wielen is de boardhouder mobiel. Bovendien kunnen er maximaal vier se:lab boards mee worden vervoerd.

Prijs vanaf € 615,94 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

De naam verraadt al dat de benaderingswijzen zijn afgeleid van de taken uit het laboratorium. Zoals daar feiten worden geanalyseerd, omstandigheden worden onderzocht en oplossingen worden afgeleid, zo werkt ook se:lab. Of het nu gaat om workshops waarin flexibel meubilair nodig is, of spontane ontmoetingen die profiteren van het gebruik van een mobiele inrichting, se:lab biedt extra mogelijkheden en is op elk moment gereed  voor gebruik.

Ontwerpkenmerken

De se:lab producten volgen een moderne, harmonieuze designtaal met herkenningswaarde. Zo kunnen  alle componenten individueel worden samengesteld en bieden ze een grote vormgevingsvrijheid.  Met de lichte constructie, de uitrusting met wielen en verdere details werkt de bediening intuïtief  en onafhankelijk van de locatie. se:lab kan daarbij ook eenvoudig met andere Sedus-producten worden  gecombineerd, bijvoorbeeld de stahulp se:fit of de bureaustoel se:motion.