Sedus-Logo

Sedus Se:Lab Tableboard

Sedus Se:Lab Tableboard

Sedus Se:Lab Mobiele whiteboard zit/sta tafel

Oplossingen voor agile working

Se:lab tableboard is een tafel die perfect is aangepast aan de behoeften van moderne kantoorconcepten en die dynamisch werken mogelijk maakt. De mobiele tafel is elektromotorisch in hoogte verstelbaar en uitgerust met een accu, zodat hij onafhankelijk van een stationaire stroomvoorziening kan worden gebruikt.

De clou: het tafelblad met een beschrijfbaar oppervlak kan verticaal worden gezwenkt. Op die manier kan de tafel in een handomdraai als whiteboard worden gebruikt, maar ook ruimtebesparend worden opgeborgen.

Prijs vanaf € 1644,09 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

De naam verraadt al dat de benaderingswijzen zijn afgeleid van de taken uit het laboratorium. Zoals daar feiten worden geanalyseerd, omstandigheden worden onderzocht en oplossingen worden afgeleid, zo werkt ook se:lab. Of het nu gaat om workshops waarin flexibel meubilair nodig is, of spontane ontmoetingen die profiteren van het gebruik van een mobiele inrichting, se:lab biedt extra mogelijkheden en is op elk moment gereed  voor gebruik.

Eén tafel – vele mogelijkheden

Of het nu gaat om een zittend werken, staand presenteren met het whiteboard – dankzij het lichtgewicht ontwerp, de wielen en de elektrische motor op batterijen werkt de bediening intuïtief en overal.