Sedus-Logo

Sedus Se:Mood bezoekersstoel

Sedus Se:Mood bezoekersstoel

Sedus Se:Mood bezoekersstoel

Samen werken, samen pauze nemen

Gaat om het moderne kantoor- en werkplekconcepten, zoals afdelingen waar gemeenschappelijk creatief worden samengewerkt, dan zijn de vormgevingseisen hoog. Daarbij moet de inrichting harmonieus en  tegelijkertijd aanpasbaar zijn, met producten die een feelgoodsfeer mogelijk maken zonder zich op te dringen. se:mood maakt dat allemaal mogelijk: verrassend anders, activerend en gevarieerd.Met zijn eenvoudige uitstraling past se:mood overal daar waar een  spontane zitgelegenheid nodig is. Kort gesprek in de wachtkamer, kleine pauze in het cafetaria of geconcentreerd lezen in de bibliotheek, het vierpootmodel is een elegante partner.

Prijs vanaf € 156,33 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Innovatief design met een slank silhouet

Op het eerste gezicht een elegant vierpootmodel, op het tweede gezicht een zitmeubel met finesse. Zitschaal en rugleuning van se:mood bestaan uit één stuk, de armleuningen zijn als een integrerend onderdeel van het onderstel in de vorm van een ronde boog met elkaar verbonden. Omdat het achterste zitbereik van de schaal vrijzwevend is, zorgt de rugleuning voor een activerende functie. Daardoor ontstaat een zitgevoel dat aan een sledemodel doet denken – alles dankzij de innovatieve constructie.

Aantrekkelijke allrounder

Hij weet te overtuigen als besprekingsstoel, past in bibliotheken, net als in  coworking-ruimtes en slaat in cafetaria’s net zo’n goed figuur als in kantines.  se:mood voelt zich binnen en buiten thuis: hij kan ook tijdelijk worden gebruikt  op een overkapt terrasgedeelte.

Weet zich overal op geschikte wijze te presenteren

De lichte uitstraling en de fijne vorm zijn gebaseerd op de gereduceerde designtaal. Bestaande uit onderstel en schaal met maximaal twee materialen oogt het vierpootmodel rustig en maakt toch een statement in de meest uiteenlopende omgevingen. Daarbij geldt: zwart past altijd, de uitvoeringen in basaltgrijs en lichtgrijs zorgen voor een moderne flair in elke ruimte. Mag se:mood misschien wat kleuriger zijn? Voor accenten zorgen de zitschalen in oudroze en fjordgroen. Als alternatief kan ook PET-vilt wordt gekozen voor de zitschaal – in lichtgrijs of antraciet.

Fraai vormgegeven

Een harmonieuze werkomgeving draagt in belangrijke mate bij tot het welzijn en de productiviteit. Een doordachte inrichting, aangename stof- en materiaalcombinaties, evenals de keuze van de kleuraccenten hebben een essentiële bijdrage. Ongeacht of het Smart Balance, Soft Being, Urban Living of Multi Creation is – voor elk van deze kleurenwerelden kan ook se:mood op geschikte wijze worden aangepast.