Sedus-Logo

Sedus Se:Motion bureaustoel voor beweeglijk werken

Sedus Se:Motion bureaustoel voor beweeglijk werken

Sedus Se:Motion

Dynamische bureaustoel voor beweeglijk werken

Komen, zitten, doen: se:motion hoeft niet uitgebreid te worden ingesteld, hij stelt zichzelf gewoon op elke gebruiker in. Zo dynamisch zijn design op het eerste oog lijkt, zo beweeglijk is se:motion in het kantoor. Spontane bijeenkomst bij de bench? Een korte blik bij je collega over een schouder? Rol er even langs. Met de praktische wisselstofferingen kan se:motion bovendien zonder gereedschappen in een handomdraai aan individuele wensen worden aangepast.

Prijs vanaf € 315,49 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Keep it simple

Design met meerwaarde. Hetzij in zwart of lichtgrijze uitvoering: se:motion straalt een dynamische lichtheid uit. Daarbij is zijn vormentaal veel meer dan alleen maar een design-statement. Zo creëert de geperforeerde rugleuning niet alleen optische accenten, maar zorgt dankzij zijn elasticiteit ook voor een hoog zitcomfort. Dat geldt ook voor de optimaal geplaatste lendenvoorwelving en de ergonomisch gevormde zitkom met smalle randen – wat krachtig oogt en tegelijkertijd zorgt voor ondersteuning en beweeglijkheid.

Goed design herkent men aan zijn details

Functioneel, afgestemd op de gebruiker, ergonomisch. De revolutionaire constructie van se:motion maakt een vloeiend design mogelijk dat uitkomt zonder overtollige kenmerken. Tegelijkertijd overtuigen de doordachte details, die voordeel opleveren bij beweeglijk werken. In alle zitposities en bij elke beweging is ondersteuning en comfort gegarandeerd.