Sedus-Logo

Sedus Se:Spot laag 4-poot model

Sedus Se:Spot laag 4-poot model

Sedus Se:Spot

Geïnspireerd door het lichaam van de mens: se:spot ziet er niet alleen goed uit en overtuigt door zijn gerieflijke charme. Hij voelt net zo goed aan. De aangename lendenvoorwelving zorgt daarbij voor een gezonde houding van de wervelkolom. Comfortabel zijn ook de stofferingshoezen in verschillende kleuren, waarmee se:spot zelfs achteraf aan het gebruik in eetzalen, lounges of besprekingsruimten kan worden aangepast.

Prijs vanaf € 179,87 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

Stijlvol in elk opzicht

Zo individueel kan prettig voelen zijn. Afhankelijk van omgeving en gebruik kan se:spot op stijlvolle wijze worden aangepast met zitschaalkleuren en pootuitvoeringen. De decente kleurvarianten en de hoogwaardige materialen onderstrepen het harmonieuze lijnenspel en maken se:spot vanuit elk perspectief tot een blikvanger.

Perfecte vormgeving tot in de kleinste details

Bij goed design ontdekt men steeds weer iets nieuws. Op het eerste gezicht schittert se:spot door een gereduceerde en welhaast natuurlijke vormentaal. Op het tweede gezicht overtuigt hij met doordachte details van de gevormde zitschaal tot en met de slanke poten van hout of metaal. se:spot weet hoe hij in de smaak moet vallen – met name nadat men op hem heeft plaatsgenomen.