Sedus-Logo

Sedus Se:Spot Stool – houten frame

Sedus Se:Spot Stool – houten frame

Sedus Se:Spot Stool, designstoel om te werken en te wonen

Hoog comfortabel zitten

Vorm volgt lichaam: design dat heel natuurlijk vloeit. Het stijlvolle ontwerp van de se:spot stool wordt ook gekenmerkt door zijn lijnenspel en de ergonomische contour die is afgestemd op de vormen van het menselijk lichaam. Daartoe behoren een zitkom en een rugleuning die precies daar ondersteuning bieden, waar het als aangenaam wordt ervaren.

Prijs vanaf € 365,40 (excl.)

Offerte aanvragen Terug naar overzicht

3 Hoogtes – 1 ontwerp

Zitten, staan – of iets ertussen. De producten uit de se:spot-familie voldoen aan de meest uiteenlopende vereisten. Van gerieflijk-comfortabel in kantine- en pauzezones tot en met professioneelpraktisch in bijeenkomstruimten overtuigen de stoelen door een comfortabele en aantrekkelijke presentatie. De tussenhoogte ”studio” van se:spot stool laat zich van een bijzonder geraffineerde kant zien. Hier kan het zitten en opstaan spontaan gebeuren – afhankelijk van wat in de besprekingsomgeving op dat moment gewenst is. Voor verhoogd zitten – bijvoorbeeld aan de high desk – is de uitvoering ”bar” de juiste keuze. Voor de normale tafelhoogte past de klassieke se:spot.

Stijlvol in elk opzicht

Zo individueel kan prettig voelen zijn. De producten uit de se:spot-familie voldoen aan de meest uiteenlopende vereisten. Van gerieflijk-comfortabel in kantine- en pauzezones tot en met professioneelpraktisch in bijeenkomstruimten overtuigen de stoelen door een comfortabele en aantrekkelijke presentatie.