Sedus-Logo

Over ons

Over ons

Inside Solutions is een kantoor- en projectinrichter in hart en nieren. Sinds onze oprichting in 2005 zijn wij uitgegroeid tot een welbekend bedrijf in onze sector.

Onze passie voor het vak met de klant als leidend voorwerp wordt onderschreven door onze klanten. Soms eigenzinnig, maar bekend op ons terrein met ergonomie, duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel.

Klinkende namen als Akzo Nobel, Ministerie van VROM, Unicef, Eursalt, Allseas, Simadan (Biodiesel), gemeenten en andere overheidsinstellingen maakten al gebruik van onze diensten.

Met een klein “dedicated” team brengen wij zeer grote maar ook kleine inrichtingen tot het gewenste resultaat, in continue samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze creatieve capaciteiten vindt u terug in onze 3d visuals. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw inrichting vorm kan krijgen.

Mooi inrichten vinden wij leuk, wij begrijpen echter ook dat er meer zaken zijn dan mooie creaties.

Bekijk hoe wij een project benaderen in “cases” die wij voor u hebben samengesteld, zo kunt u zien hoe wij een project aanpakken, groot maar ook klein.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem eens contact met ons op. Dan laten wij graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Het Inside Solutions Team.